Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med värmepump.

BESTÄLL OFFERT

Finns det något roligare än värmepumpar?

Att brinna för att installera och serva värmepumpar kanske låter konstigt i vissa öron, men det är precis vad vi gör. Och det kommer du märka när du kontaktar oss. Vi älskar vårt jobb och vi är inte rädda för att skita ner oss för att du ska få värme och vatten i ditt hus!

Att köpa en värmepump och installation är en stor investering. Därför är det viktigt att du känner dig trygg med den leverantör du väljer. En leverantör som vet vad de håller på med och som tar ett totalansvar för att processen ska gå smidigt och för att din investering ska bli så bra som möjligt. En leverantör som Höjdens helt enkelt.

Borrning är vårt specialområde

Innan du installerar en värmepump är det viktigt att komma ihåg en sak: borrhålet är energikällan och är således det absolut viktigaste i hela anläggningen. Om borrningen görs på rätt sätt så kan du njuta av en av de effektivaste och miljömässigt bästa uppvärmningsmetoder som finns.

Och är det en vattenbrunn du ska borra för är det minst lika viktigt att det blir rätt gjort. Du vill ju få friskt vatten utan föroreningar som räcker till hela hushållet, året om.

När du anlitar Höjdens för borrning så får du hela vår långa erfarenhet och höga kompetens på köpet. Borrning är helt enkelt vårt specialområde.

Sedan 2016 är Höjdens en del av BrainHeart Energy Sweden, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar och namnet borgar för hög kvalitet och prestanda. Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Certifikat och medlemsskap

Som certifierade brunnsborrare enligt SITAC, och medlemmar i Geotec, Svenska Borrentreprenörers Branschorganisation, uppnår vi de högsta kraven, bland annat inom certifiering, gedigen branscherfarenhet och godkända ansvars- och produktförsäkringar.

Vi är dessutom EU-certifierad värmepumpinstallatör enligt INCERT/EHPA (Europeiska värmepumpföreningen, medlemmar i Svenska Kyl- och värmepumpföreningen samt har certifikat för Säker Vatteninstallation.

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med värmepump.

BESTÄLL OFFERT

Kontakt

Kontakta mig för mer information om företaget och våra tjänster:

Stefan Andersson
Administratör

Höjdens

IVT Center Karlstad

Pelletsgatan 6

652 21 Karlstad

Telefon: 010-122 12 00

E-post: info@hojdens.se

Höjdens

IVT Center Säffle

Östra Storgatan 10

661 42 Säffle

Telefon: 010-122 12 00

E-post: info@hojdens.se

Höjdens

IVT Center Torsby

Enarsvägen 2

685 34 Torsby

Telefon: 010-122 12 00

E-post: info@hojdens.se

Höjdens

IVT Center Örebro

Bolagsvägen 7

702 31 Örebro

Telefon: 010-122 12 00

E-post: info@hojdens.se

Gilla oss på fb_vit_31x31

BGE_IVT_center

Auktoriserad återförsäljare

av IVT värmepumpar