Våra värmepumpar

Fyll i dina uppgifter så får du en kostnadsfri offert för din brunn.

Vi säljer och installerar alla typer av värmepumper. Välj den som bäst passar dina behov.

VÄRMEPUMPAR

Ansvar och garantier

Vi tar ansvar

Vårt Totalansvar innebär att vi tar hand om allt från råd och planering, till installation och service. Det gör att du kan känna dig trygg med ditt köp.

Värmepumpcenter har lång erfarenhet inom alla våra verksamhetsområden och det är viktigt för oss att ha kompetent och erfaren personal. Det gör att vi kan ta fullt ansvar för allt vi säljer och installerar.

Så går det till

Ett köp av värmepump inleds alltid med ett besök för att kontrollera din tomt och ditt hus. Besöket är kostnadsfritt och vi kan då svara på  alla frågor du kan tänkas ha. Gemensamt kommer vi sedan fram till hur installationen ska utföras.

Efter besöket får du en mer exakt energisparkalkyl samt en slutgiltig offert. Vår erfarenhet gör att du får en energisparkalkyl som håller, förutsatt att inte husets energibehov förändras.

Även när du ska borra en vattenbrunn så börjar vi alltid med ett besök. Vi har tillgång till mycket detaljerade fakta om mark- och grundvattenförhållanden, men vi behöver också ta reda på brunnens placering i förhållande till avlopp, grannars brunnar och andra faktorer.

Smidig installation

Själva installationen tar sedan olika lång tid beroende på vilken typ av installation det handlar om. I regel tar dock ingen installation längre tid än en vecka. När vi är klara med installationen får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd.

Om du köpt värmepump så tar vi alltid kontakt med dig inom sex månader för att stämma av att allt fungerar som det ska. Du har då möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya värmepump.

Marknadens bästa garantier

En värmepump är en stor investering och då är det viktigt att du har en garanti som du kan lita på. Väljer du en berg-, jord-, sjö- eller luftvärmepump från IVT så får du:

  • 10 års garanti på kompressorn, som är hjärtat i värmepumpen*
  • 6 års garanti på övriga delar i värmepumpen.*

Att du får en omfattande garanti på din värmepump innebär att du slipper teckna separat försäkring, eller utnyttja din hemförsäkring om något går sönder. Det spar du både premier och självrisk på.

*En förutsättning för att garantierna ska gälla är att värmepumpen får regelbunden service. Garantien gäller bara när man har gjort garantiservice när pumpen är 3 år och 5 år ifrån installationsdatumet. Mer information om service hittar du här. Du får självklart också all nödvändig information innan du köper din värmepump.

*För att se garantivillkor klicka här.

Aldrig mer än 24 timmar utan värme

Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump garanterar vi att du får värme i huset igen inom 24 timmar. Den här garantin gäller under vinterhalvåret (1 nov – 31 mars) och under hela värmepumpens sexåriga garantitid.

Aldrig mer än 24 timmar utan vatten

Är det en vattenbrunn du köper kan du också känna dig trygg med din installation. Därför ger vi dig alltid en vattengaranti som innebär att du aldrig ska behöva stå utan vatten i mer än 24 timmar, om du får problem med din brunn. Garantitiden är två år och den gäller för nya vattenbrunnar.

Våra värmepumpar

Vi säljer och installerar alla typer av värmepumper. Välj den som bäst passar dina behov.

VÄRMEPUMPAR

Kontakt

Kontakta mig om du vill veta mer om våra garantier och ansvar:

Torbjörn Olsson
VD / IVT Center

Värmepumpcenter

IVT Center Karlstad

Gjuterigatan 24

652 21 Karlstad

Telefon: 010-122 12 00

E-post: info@hojdens.se

Värmepumpcenter

IVT Center Säffle

Östra Storgatan 10

661 42 Säffle

Telefon: 010-122 12 00

E-post: info@hojdens.se

Värmepumpcenter

IVT Center Torsby

Enarsvägen 2

685 34 Torsby

Telefon: 010-122 12 00

E-post: info@hojdens.se

Värmepumpcenter

IVT Center Örebro

Bolagsvägen 7

702 31 Örebro

Telefon: 010-122 12 00

E-post: info@hojdens.se

Gilla oss på fb_vit_31x31

BGE_IVT_center

Auktoriserad återförsäljare

av IVT värmepumpar