Om Värmepumpcenter

Finns det något roligare än värmepumpar?

Att brinna för att installera och serva värmepumpar kanske låter konstigt i vissa öron, men det är precis vad vi gör. Och det kommer du märka när du kontaktar oss. Vi älskar vårt jobb och vi är inte rädda för att skita ner oss för att du ska få värme och vatten i ditt hus!

Att köpa en värmepump och installation är en stor investering. Därför är det viktigt att du känner dig trygg med den leverantör du väljer. En leverantör som vet vad de håller på med och som tar ett totalansvar för att processen ska gå smidigt och för att din investering ska bli så bra som möjligt. En leverantör som Värmepumpcenter helt enkelt.

Sedan 2016 är Värmepumpcenter en del av Enwell, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Våra kontor

Edit

Ditt kunskapscenter i Karlstad för värmepumpar, energi och miljö

Ett IVT Center har en utställning med IVT:s aktuella utbud av värmepumpar och annan utrustning för uppvärmningen av ditt hus. Personalen är utbildad och certifierad av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter.

Med utgångspunkt från Karlstad är vårt primära arbetsområde Värmland och delar av Dalsland, men du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar.

Gjuterigaran 24,
652 21 Karlstad
Edit

Ditt kunskapscenter i Örebro för värmepumpar, energi och miljö

Till oss är du välkommen med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump.

2018 förvärvades Värmecenter VVS & Kyla AB i Örebro av Värmepumpcenter i Karlstad som är helägt dotterbolag till ENWELL.

Grunden till Värmepumpcenter lades för mer än 30 år sedan. Vårt huvudkontor ligger i Karlstad och vårt primära arbetsområde är Värmland, Västmanland samt Närke. Du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

Bolagsvägen 7,
702 31 Örebro

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar och namnet borgar för hög kvalitet och prestanda. Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Certifikat och medlemsskap

Vi är EU-certifierad värmepumpinstallatör enligt INCERT/EHPA (Europeiska värmepumpföreningen, medlemmar i Svenska Kyl- och värmepumpföreningen samt har certifikat för Säker Vatteninstallation.