Om värmepumpcenter

Kostnadsfri offert och kalkyl

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med värmepump.

Finns det något roligare än värmepumpar?

Att brinna för att installera och serva värmepumpar kanske låter konstigt i vissa öron, men det är precis vad vi gör. Och det kommer du märka när du kontaktar oss. Vi älskar vårt jobb och vi är inte rädda för att skita ner oss för att du ska få värme och vatten i ditt hus!

Att köpa en värmepump och installation är en stor investering. Därför är det viktigt att du känner dig trygg med den leverantör du väljer. En leverantör som vet vad de håller på med och som tar ett totalansvar för att processen ska gå smidigt och för att din investering ska bli så bra som möjligt. En leverantör som Värmepumpcenter helt enkelt.

Sedan 2016 är Värmepumpcenter en del av Enwell, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Vi är ett IVT Center

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar och namnet borgar för hög kvalitet och prestanda. Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Certifikat och medlemsskap

Vi är EU-certifierad värmepumpinstallatör enligt INCERT/EHPA (Europeiska värmepumpföreningen, medlemmar i Svenska Kyl- och värmepumpföreningen samt har certifikat för Säker Vatteninstallation.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.