Om Värmepumpcenter

ENWELL Värmepumpcenter i Karlstad och Örebro hjälper dig med allt som rör hållbar uppvärmning av hus, villa och fastighet. Utöver en rad olika värmepumpslösningar, som bergvärme, jordvärme och luftvärme, erbjuder vi också installation av laddbox till elbilsladdning. Vi är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar med bergenergi i fokus.

Våra experter brinner för värmepumpar

På ENWELL Värmepumpcenter är vi stolta över att brinna för hållbar uppvärmning och energi. Det är med engagemang och kunskap som vi tar oss an vår uppgift: att hjälpa varje hushåll och fastighetsägare att hitta den bästa lösningen för uppvärmning. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som passar allt från småhus till stora villor och fastigheter. 

Med vår expertis får ditt hem den värmepumpslösning som passar bäst. Vi älskar vårt jobb och smutsar gärna ner oss för att förse ditt hushåll med hållbar värme eller kyla! Personalen hos ENWELL Värmepumpcenter är utbildad och certifierad enligt de höga kraven från IVT.

Våra kontor

Edit

Ditt kunskapscenter i Karlstad för värmepumpar, energi och miljö

Ett IVT Center har en utställning med IVT:s aktuella utbud av värmepumpar och annan utrustning för uppvärmningen av ditt hus. Personalen är utbildad och certifierad av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter.

Med utgångspunkt från Karlstad är vårt primära arbetsområde Värmland och delar av Dalsland, men du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar.

Gjuterigaran 24,
652 21 Karlstad
karlstad@enwell.se
010-1221200
Edit

Ditt kunskapscenter i Örebro för värmepumpar, energi och miljö

Till oss är du välkommen med alla frågor som rör uppvärmningen av ditt hus. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter. IVT har också Sveriges enda Svanenmärkta värmepump.

2018 förvärvades Värmecenter VVS & Kyla AB i Örebro av Värmepumpcenter i Karlstad som är helägt dotterbolag till ENWELL.

Grunden till Värmepumpcenter lades för mer än 30 år sedan. Vårt huvudkontor ligger i Karlstad och vårt primära arbetsområde är Värmland, Västmanland samt Närke. Du är givetvis välkommen även om du bor eller har verksamhet utanför detta område.

Besök eller kontakta oss på valfritt sätt om du vill veta mer om värmepumpar!

Bolagsvägen 7,
702 31 Örebro
orebro@enwell.se
010-1221200

Tryggt köp och installation av värmepump – Vi tar totalansvar

Med en värmepump installerad av Värmepumpcenter kan du känna dig trygg. Att investera i en värmepump är en stor investering, så självklart är det viktigt att kunna lita på leverantören. ENWELL Värmepumpcenter tar totalansvar för arbetet, för att din investering ska uppnå alla förväntningar och vara till nytta i många år framöver. Vi finns med från början till slutet i processen att skaffa värmepump i form av till exempel bergvärme, jordvärme eller luftvärme.

Från rådgivning och planering, till besiktning av huset inför installationen, själva monteringen och demonstration av värmepumpen, till service och jour.
Bergvärmepump effektivt även under kalla vinterdagar

Höjdens blir ENWELL Värmepumpcenter

ENWELL Värmepumpcenter hette tidigare Höjdens. Med vårt nya namn är det just vad vi brinner för som står i fokus – uppvärmning till hemmet i form av värmepumpar. Vi är självklart fortfarande samma team av kompetenta och drivna medarbetare, här för att hjälpa till med rådgivning, installation och service av högsta kvalitet.

Installation av värmepumpar m.m. i Örebro och Karlstad, Värmland, Dalsland, Västmanland, Närke

Vårt största upptagningsområde där vi utför installationer och service av värmepumpar är Värmland, Västmanland, Närke och delar av Dalsland. Vi utgår från något av våra två IVT Center, belägna i Örebro och i Karlstad.

Du får gärna höra av dig även om du bor eller är verksam utanför dessa områden.

Köp värmepump från IVT
Kontakta Värmepumpcenter för installation och köp av luftvattenvärmepump

ENWELL Värmepumpcenter - En del av ENWELL och Vattenfall

ENWELL är Sveriges största grupp av bergenergibolag och har Vattenfall som majoritetsägare. Värmepumpcenter ingår i koncernen sedan 2016. ENWELL är en ledande installatör och serviceleverantör för hållbara energilösningar, som drivs av att förse hushåll med hållbara energilösningar och kostnadseffektiva värmepumpar med hög standard.

Bolagen som ingår i gruppen har upp till 25 års erfarenhet i branschen. Det gör att vi har en stark expertis inom branschen och vet vad som behövs för att kunna leverera ett arbete av högsta kvalitet inom värmepumpar och andra värme-, kyl- och energilösningar.

Auktoriserad återförsäljare av värmepumpar och IVT Center

Som IVT Center har vi utställning i både Karlstad och Örebro där du kan titta närmare på de aktuella värmepumparna från IVT. Dessa värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter.

Varför ska du vända dig just till ett IVT Center, kanske du undrar? IVT är en av marknadens ledande tillverkare av värmepumpar, kända för sina produkters höga kvalitet och effektiva prestanda. Att vi är ett IVT Center betyder att vi är utbildade och certifierade av IVT, som ställer höga krav på sina återförsäljare. Vi har all kunskap som krävs för att hjälpa till med allt inom värmepumpar, energi och miljö till hus och fastigheter.

EU-certifierad installatör av värmepumpar

Förutom att vara certifierade som IVT Center så är vi även en EU-certifierad installatör av värmepumpar enligt den europeiska värmepumpföreningen EHPA och INCERT.

Certifierade för Säker Vatteninstallation

ENWELL Värmepumpcenter är medlem i Svenska Kyl- och värmepumpföreningen och har dessutom certifikat för Säker Vatteninstallation. Med det menas att vi är ett auktoriserat VVS-företag och följer alla de branschregler som ingår i kvalitetssystemet; uppfyller kraven i Boverkets byggregler och Konsumenttjänstlagens krav på fackmässighet.

Dessa installationer utförda enligt branschreglerna betyder också att de flesta försäkringsbolags villkor för ersättning av vattenskador uppfylls.

Värmepumpcenter i Karlstad och Örebro
Garo laddbox

Värmepumpar till hus och fastigheter i Örebro, Karlstad och mer

ENWELL Värmepumpcenter erbjuder installation, utbyte och service av värmepumpar. I vårt utbud finns lösningar som passar både småhus och stora villor och fastigheter. Det finns mycket pengar och tid att spara med en effektiv, hållbar uppvärmning eller kylning till huset.

Energikostnaden kan minska med upp till 85 procent efter att du installerat en bergvärmepump. Och med en luftvärmepump får du kyla i form av luftkonditionering på sommaren och värme på vintern. Med en värmepump som uppvärmningsmetod bidrar du till en hållbarare miljö och ökar värdet på huset!

Installation av laddbox till elbil

Vi erbjuder även installation av laddning till din elbil. Precis som med våra värmepumpar är laddboxen en klimatsmart helhetslösning som ger dig smart och säker elbilladdning hemma.

Service att känna dig trygg med

Att vi tar totalansvar innebär att vi finns här för dig som kund även efter köpet. Med en regelbunden, professionell service så får din värmepump maximal livslängd. 

Välkommen att kontakta oss!