Jobba hos oss

Vill du också jobba på Värmepumpcenter?

Vi är alltid intresserade att träffa drivna och kompetenta personer som vill jobba inom våra verksamheter, exempelvis värmepumps- och VVS-installatörer. Helst ska du ha minst några års erfarenhet, men för rätt person kan det alltid finnas möjligheter.

Jobbet hos Värmepumpcenter är oftast självständigt, men beroende på arbetsuppgiften så är även lagarbete viktigt. Detta kräver att du kan ta egna initiativ och vara bra på att lösa problem, samtidigt som du har god förmåga till samarbete. Jobben vi gör är mycket varierande, vilket gör att den ena dagen sällan är den andra lik.

Är du vår näste medarbetare? Fyll i formuläret längst ned på sidan och skriv några rader om dig själv!

Serviceelektriker

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta ett stort ansvar?

Som serviceelektriker på Värmepumpcenter kommer du främst att arbeta med installation och service av värmepumpar och laddboxar. Det här jobbet är dessutom helt rätt för dig som vill ha möjlighet att avancera inom samma företag.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara att utföra elmontage, installationer och serviceärenden hos privatpersoner.

Vi söker dig som är utbildad elektriker med erfarenhet av att arbeta som serviceelektriker eller motsvarande. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Om Värmepumpcenter

Vi har genom åren samlat på oss en gedigen kompetens kring värmepumpar och VVS. Och på samma sätt som vi vill vara det självklara valet för våra kunder, så vill vi också vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom vårt upptagningsområde.

För oss är det viktigt att personalen mår bra, varje dag på jobbet. För annars kan vi inte se till så att våra kunders investeringar i värme och vatten blir så bra som det bara går.

Värmepumpcenter är en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Skicka in jobbansökan