Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar i Värmland och Närke från Karlstad till Örebro och vidare i regionen.

Välj vilken som passar dina behov bäst!

Enkelt och driftsäkert med bergvärmepumpar

Bergvärme

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.

Jordvärme

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor.

Sjövärme

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ.
Luft/luft värmepump - ett effektivt komplement

Luft/luftvärme

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.
IVT Airx luftvattenvärmepump

Luft/vattenvärme

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.
Återvinn värmen med en frånluftsvärmepump

Frånluftsvärme

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Värmepumpar till hus och fastigheter i Örebro, Karlstad och mer

Värmepumpcenter erbjuder installation, utbyte och service av värmepumpar. I vårt utbud finns lösningar som passar både småhus och stora villor och fastigheter. Det finns mycket pengar och tid att spara med en effektiv, hållbar uppvärmning eller kylning till huset.

Energikostnaden kan minska med upp till 85 procent efter att du installerat en bergvärmepump. Och med en luftvärmepump får du kyla i form av luftkonditionering på sommaren och värme på vintern. Med en värmepump som uppvärmningsmetod bidrar du till en hållbarare miljö och ökar värdet på huset!

Varför ska man vända sig till ett IVT Center?

Varför ska du vända dig just till ett IVT Center, kanske du undrar? IVT är en av marknadens ledande tillverkare av värmepumpar, kända för sina produkters höga kvalitet och effektiva prestanda. Att vi är ett IVT Center betyder att vi är utbildade och certifierade av IVT, som ställer höga krav på sina återförsäljare. Vi har all kunskap som krävs för att hjälpa till med allt inom värmepumpar, energi och miljö till hus och fastigheter.

Tryggt köp och installation av värmepump

Med en värmepump installerad av Värmepumpcenter kan du känna dig trygg. Att investera i en värmepump är en stor investering, så självklart är det viktigt att kunna lita på leverantören. Värmepumpcenter tar totalansvar för arbetet, för att din investering ska uppnå alla förväntningar och vara till nytta i många år framöver. Vi finns med från början till slutet i processen att skaffa värmepump i form av till exempel bergvärme, jordvärme eller luftvärme.

Från rådgivning och planering, till besiktning av huset inför installationen, själva monteringen och demonstration av värmepumpen, till service och jour.